Antarabangsa

Hak Kita Untuk Rogol dan Bunuh Muslimah – Pemuda Hindutva

Jangan lupa sertai Tiktok, Youtube, Telegram, Twitter, Instagram dan Facebook kami untuk berita terkini.

DELHI, 28 Mac 2022 – “Ianya adalah hak Hindu kita untuk merogol dan kemudiannya membunuh wanita dan budak perempuan Muslim,” kata Vipul Singh, seorang pemuda Hindu dari Barat Daya Delhi Najafgarh dalam Instagramnya.

BACA: Tahniah David Marshel, Waktu Untuk Tanggalkan Tudung Mereka
BACA: Pelampau Hindu Rogol Muslimah Hamil Ketika Meneran Bersalin
BACA: Sami India Seru Bunuh Umat Islam Dalam Sidang Kemuncak

Portal siasat.com melaporkan, kejadian ini mendapat perhatian selepas aktivis, Nabiya Khan melaporkan insiden ini kepada Polis Delhi melalui Twitternya.

“Hello @DelhiPolice, lelaki ini menyeru agar Muslimah dirogol dan dibunuh. Dia berasal dari Najafgarh berdasarkan Instagramnya, . @NCWIndia @SwatiJaiHind @sharmarekha @DCPWestDelhi sila ambil tindakan. Pendaftaran kenderaannya adalah dari Delhi.”

Tambah portal itu lagi, Polis Delhi dalam balasan mereka memaklumkan bahawa tindakan telah diambil susulan laporan Nabiya.

“Perkara itu telah diambil perhatian, dan pegawai yang berkenaan telah diarahkan untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.”

Setakat hari ini, didapati laman Instagram Vipul Singh telah dipadam, namun tidak ada sebarang laporan perkembangan dari Polis Delhi mengenai kes ini.

Leave a Reply

Back to top button
%d bloggers like this: